Home Aktualitet YouTube – Në eventin e koorporatave Acromax Media gjithnjë prezente
YouTube – Në eventin e koorporatave Acromax Media gjithnjë prezente
0

YouTube – Në eventin e koorporatave Acromax Media gjithnjë prezente

0
0

Ditën e hënë në datë 24 qershor You Tube ka organizuar Enterprice Day, thënë ndryshe ditën e koorporatave.

Organizimi u zhvillua pranë zyrave të Google në Mynih, ku pjesmarrëse ishin koorporatat më të mëdha nga Europa dhe nga shtete e EMEA.

Në këtë organizim u ftua dhe mori pjesë edhe kompania Gjermane Acromax Media GmbH, me seli në Hamburg, e cila distributon pjesën më të madhe të katallogut Shqipfolës.

Në event u diskutua tema në lidhje me risitë më të reja të platformës, në lidhje me funksionalitetin, reklamat dhe pa dyshim përdorimin e ndërfaqes për të lehtësuar sa më shumë proceduart e distributimit dhe antipiraterisë.

YouTube mbetet një nga burimet më të rëndësishme të audiencës Shqipfolëse.

Foto 2

20190624_090420698_iOS

Foto kryesore:  ©ArkivaShqip