Home Tag "andi lila"

Lorik Cana takon shokët e tij – Me miq dhe kapitenë

0
Ardhja në Shqipëri e Lorik Canës, ish-kapitenit ka bërë që jo vetëm të dalë në intervista të ndryshme për të qenë pranë publikut, por edhe për të takuar miqtë e tij. Shokët e skuadrës, futbollistë të tjerë të Kombëtares, janë takuar me Lorikun, duke e quajtur “Kapiteni i përjetshëm”. I pranishëm me Andi Lilën ka […]