Home Tag "barku i rrumbullakosur"

Për herë të parë, Rona Nishliu tregon barkun e rrumbullakosur

0
Këngëtarja Rona Nishliu është shtatzënë për herë të parë dhe lajmin e bukur e ka dhënë vetë këngëtarja me një shkrim në kopertinën e albumit të ri. “Ky album shkon për ty, që jam duke të mbajtur prej disa muajsh brenda meje, duke pritur ende për takimin e parë. Ti dhe të gjithë fëmijët duhet […]