Home Tag "fustane"

E mahnitshmja Morena Taraku

0
Morena Taraku është një ndër fytyrat publike më të njohura. Me bukurinë dhe elegancën e saj arriti të bëjë për vete të gjithë audiencën. Atë tani në rrjetin social instagram e ndjekin mbi 600 mijë persona. Ajo në të gjitha fotografitë e saj mundohet që të bie në sy me veçantinë e saj dhe pothuajse […]