Home Tag "gjiko"

Kush po e vë në rrezik Gjikon?

0
Pas kërkim faljes për atë çfarë bëri në Maldive, ku ishte në pushime me të dashurën e tij Elita Rudin, Gjiko tashmë i ka nisur edhe postimet e tij në instagram. Para ca dite ai ka vënë një foto ku duket shumë bukur dhe në formë. Ngjyra e bardhë e këmishës po i ngjash aq […]

Cilin reper do kishte dëbuar Gjiko nga skena?

0
Këngëtari Gjiko ka qënë para pak kohësh në një emision i ftuar. Midis shumë pyetjeve që iu drejtuan, një ishte edhe pyetja: “Cilin reper do e kishe zhduk nga skena”? Gjiko u përgjigj shumë shkurt duke thënë: “Komplet”. Pse të ketë kaq shumë mllef ndaj kolegëve vallë?