Home Tag "rroba"

Trendet që duhet të dini për 2018-tën

0
Të gjithë dizanjerët e modës më në zë kanë dalë në rezultatin që trendet e mëposhtme për vitin 2018-të janë: E kuqja Ngjyra e kuqe njihet si ngjyra e dashurisë dhe pothuajse është gjithmonë prezente në pasarelat e dizajnerëve të modës. Gjithashtu ajo do të bëjë pjesë edhe për vitin 2018-të si një nga trendet […]