Home Tag "stjuardesat"

Stjuardesat ju urrejnë kur bëni këto veprime

0
Për të marrë përgjigjet janë pyetur 60 stjuardesa. Lexojini dhe mos i bëni këto gabime që të mos ju kenë inat në udhëtimin e ardhshëm. Kur nuk i thonë “përshëndetje” stafit teksa hyjnë në avion. Kur i japin stjuardesës koshin me mbeturina ndërkohë që ato janë duke shërbyer ushqimin. Kur i vendosin këmbët në sediljen […]

7 Gjërat që stjuardesa shikon te ju

0
Ka disa detaje të cilat stjuardesave ua do puna që t`i shikojnë. Për të mirën e tyre, të fluturimit dhe të të gjithë pasagjerëve, në pak sekonda kohë duhet të identifikojnë disa detaje të rëndësishme. A je i pirë? Kjo është diçka për të cilën stjuardesat interesohen menjëherë. Është e rëndësishme që të dallohen njerëz […]

Sekretet që s’dini për fluturimin me avion

0
Nuk bëhet fjalë për t`ju bërë paranojak e të mendoni se keni dikë në krah, por flitet për disa gjëra që nuk i dini e që duhet të jeni në dijeni. Kaloni përmes këtij artikulli, përtej kabinës, për të parë se si argëtohen stjuardesët me njëri-tjetri. Si i trajtojnë udhëtarët dhe çfarë pëlqejnë të bëjnë […]