Home Aktualitet Çfarë ndodhi…, Atdheu i Për’Puthen arrestohet në mes të Tiranës
Çfarë ndodhi…, Atdheu i Për’Puthen arrestohet në mes të Tiranës
0

Çfarë ndodhi…, Atdheu i Për’Puthen arrestohet në mes të Tiranës

0
0

Pas rikthimit në emision Atdheut duket se nuk po i ecin gjërat vaj.

Së fundmi konkurrenti është ndaluar nga policia dhe pas një kotrolli të detajuar, burime pranë ‘IconStyle’ bëjnë me dije se e kanë arrestuar.

Ende nuk dihen arsyet se përse është marrë ky vendim mbi Atdheun.

Kujtojmë se pak kohë më parë ai ka marrë disa kërcënime nga jashtë emisionit.

Jetesa në tiranë dhe daljet me vajzat duket se i kanë trazuar jetën konkurrentit dhe si pasojë mund të ketë bërë ndonjë shkelje që po ndëshkohet në këtë formë.

Pas këtij njoftimi me siguri dhe vetë Atdheu do ta ndjejë përgjegjësinë e të dhënit një deklaratë të detajuar mbi këtë situatë.

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/atdhe_xharavina/