Home Lifestyle 4 mënyra të thjeshta për ta bërë një djalë të dashurohet me ju pa e takuar fare
4 mënyra të thjeshta për ta bërë një djalë të dashurohet me ju pa e takuar fare
0

4 mënyra të thjeshta për ta bërë një djalë të dashurohet me ju pa e takuar fare

0
0

Dërgimi i mesazheve tek një person në distancë dhe jo vetëm, ju jep luksin të mendoni për përgjigjet tuaja dhe të merrni kohën tuaj duke iu përgjigjur atyre. Këtu janë 4 mënyra të thjeshta efektive për ta bërë një djalë të dashurohet duke biseduar në distancë.

Jini intrigues.

Asgjë nuk e tërheq një burrë më shpejt sesa një grua që është intriguese dhe misterioze. Thjesht bëhu unike dhe e paparashikueshme në mesazhet që shkruani.

Dërgoni mesazhe të lezetshme.

Dërgoni tekste të lezetshme dhe flirtoni me të pak pa qenë shumë i drejtpërdrejtë. Dërgoni në orë të rastësishme të ditës për ta informuar se po mendoni për të.

Ngacmojeni.

Ngacmojeni në një mënyrë të mirë dhe jo fyese. Mundohuni ta bëni atë të qeshë duke treguar zakonet e tij të çuditshme por të lezetshme dhe të jetë i gjallë. Kjo do të ndihmojë në krijimin e tërheqjes dhe do ta ndihmojë atë të shohë anën tuaj argëtuese, të sigurt dhe të papërmbajtur.

Mos e teproni me mesazhe.

Nëse i keni dërguar një mesazh, por për ndonjë arsye ai nuk i është përgjigjur, rezistojini tundimit për ta dërguar përsëri mesazhin tjetër.

Linku: https://www.pinkvilla.com/lifestyle/love-relationships/4-ways-make-guy-fall-love-you-over-text-700008

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/young-woman-drinking-tea-and-using-smartphone-3771060/