Home ShowBiz Rikthim në bazë! Dritan Shakohoxha bën lëvizjen e papritur në ekran
Rikthim në bazë! Dritan Shakohoxha bën lëvizjen e papritur në ekran
0

Rikthim në bazë! Dritan Shakohoxha bën lëvizjen e papritur në ekran

0
0

Kur flitet për sport është e pamundur që të mos lakohet emri i moderatorit të njohur, Dritan Shakohoxhës.

Prej një jete që e shikojmë në moderimin e emisioneve sportive më të rëndësishme në vendin tonë.

Shakohoxha ka vendosur që të bëjë lëvizjen e papritur në ekran.

Nëpërmjet një postimi në rrjete sociale moderatori ka zbuluar se do ti rithehet bazës së vjetër.

Ai do të moderojë programin sportiv në TVSH, e cila ishtë shtëpia që i dhuroi emocionet e para të moderimit.

Pas më shumë se 30 vitesh Dritani është kthyer në bazën e vjetër dhe të gjithë kanë mbetur të surprizuar nga kjo lëvizje.

Linku: https://www.instagram.com/p/CP8XFCxMVPY/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/dritan_shakohoxha/