Home ShowBiz “Show Biz” i Sabianit në bashkëpunim me Marselin dhe Shkëndije Mujaj i kaloi 30 Milion
“Show Biz” i Sabianit në bashkëpunim me Marselin dhe Shkëndije Mujaj i kaloi 30 Milion
0

“Show Biz” i Sabianit në bashkëpunim me Marselin dhe Shkëndije Mujaj i kaloi 30 Milion

0
0

“Show Biz” është vetëm një nga shumë hite të Sabianit. Përpara një jave në fakt ky hit kishte edhe njëvjetorin e vetë e tashmë sapo i kaloi 30 milion klikimet.
Nën një muzikë dhe tekst të veçantë dhe një interpretim të shkëlqyer të Sabianit, Marselit dhe Shkëndijes, erdhi një klip, i cili nuk mund të mos ishte i suksesshëm.

Në 2 vjetorin e tij ky hit mund të prekë edhe 100 Milionshin!

Për të gjithë fansat e “Show Bizit”:

Link: https://www.youtube.com/watch?v=JQwVQoC3mxE