Home Lifestyle Çfarë gjërash duhet të bëni në të 20-tat që të jeni të suksesshëm në të 30-tat
Çfarë gjërash duhet të bëni në të 20-tat që të jeni të suksesshëm në të 30-tat
0

Çfarë gjërash duhet të bëni në të 20-tat që të jeni të suksesshëm në të 30-tat

0
0

Gjithkush thotë se është një ditëlindje e rëndësishme, një cep i kthesës në moshën madhore zyrtare. Gratë fillojnë të blejnë kremra të rrudhave, burrat fillojnë të dyshojnë në suksesin e tyre dhe në rrugën e karrierës së tyre, dhe të gjithë vetëm pyesin se si dreqin fluturuan  20 vitet e tyre në mënyrë të shpejtë.
Më poshtë gjenden të listuara gjërat shumë të rëndësishme, të cilat duhet t`i bëni në të 20-tat për të mos u ndjerë keq në të 30-tat.

 • Të mësoni që të thoni Jo
 • Të krijoni një buxhet
 • Të zbuloni prioritetet
 • Të zbuloni se çfarë gjërash ju bëjnë të lumtur
 • Mësoni artin e të folurit
 • Të gjeni stilin tuaj
 • Diversifikoni të ardhurat tuaja
 • Të ndryshoni zakonet tuaja të të ngrënit
 • Mësoni të përshtateni
 • Mësoni sesi të paguani borxhet tuaja në rast se keni
 • Mësoni sesi të organizoni një festë
 • Të mësoni sesi të pyesni për më shumë informacione
 • Të udhëtoni
 • Të njihni limitet tuaja
 • Të ndërmerrni përgjegjësitë

Burimi i lajmit: http://www.businessinsider.com/20-things-i-learned-in-my-20s-to-make-me-more-successful-in-my-30s-2017-5/#-18

Burimi i fotos kryesore: © rawpixel.com  https://www.pexels.com/photo/activity-business-calculation-chart-401683/