Home Lifestyle Çfarë duhet të jetë patjetër në kuzhinën tuaj?
Çfarë duhet të jetë patjetër në kuzhinën tuaj?
0

Çfarë duhet të jetë patjetër në kuzhinën tuaj?

0
0

Gatimi mund të jetë pasion për shumë njerëz, por kur përgatisim ushqim çdo ditë ka disa gjëra që na e ndërlikojnë punën. Ndaj lind nevoja për t`i thjeshtësuar proceset në mënyrë që të fitojmë më shumë kohë dhe më pak mundim.
Disa gjëra që mund të na e lehtësojnë jetën brenda kuzhinës nuk kanë përse të qëndrojnë jashtë saj.

  • Një qërues avokadoje
  • Një përzierës çaji
  • Një dërrasë për të prerë perimet
  • Një gatues vezësh
  • Varëse ku të mbani pajisjet e kuzhinës
  • Një raft erëzash
  • Një tigan që nuk ngjit
  • Një tigan multifunksional, me ndarje

Burimi i fotos: http://www.businessinsider.com/favorite-kitchen-accessories-team-review-2017-5/#an-avocado-slicer-1
Burimi i fotos: © Unsplash https://www.pexels.com/photo/food-kitchen-cutting-board-cooking-3329/