Home Travel Si të bëjmë një piknik në Paris?!
Si të bëjmë një piknik në Paris?!
0

Si të bëjmë një piknik në Paris?!

0
0

Më poshtë do të gjeni të gjithë informacionin për një ditë perfekte pikniku në Paris.
Një nga dallimet më interesante që do të vini re në mes të Parisit dhe kryeqyteteve të tjera të botës është lehtësia e jashtëzakonshme me të cilën duket se Parisianët janë në gjendje të ndërrojnë marshin.
Nuk do të thotë që pikniku bëhët nga moshat e reja edhe pse ju mund të jeni rritur nuk keni humbur mundësinë per një piknik me familjen apo me miqtë. Kontrolloni sesi Parisianët e shfrytëzojnë pushimin e tyre në fundjavë gjatë verës, shumicën e tyre e gjeni nëpër parqet e Parisit të mbledhur me njerëzit më të afërt për piknik.

Më poshtë do të gjeni disa nga udhëzimet për të gjithë ju që dëshironi të bëni një piknik:

  • Së pari, tërhiqni së bashku dispozitat tuaja
  • Përveç nëse, natyrisht, dëshironi të punësoni dikë që të bëjë punën për ju
  • Zgjidhni vendndodhjen
  • Gëzoni përgjegjësitë

Burimi i lajmit: http://www.travelandleisure.com/syndication/tourists-guide-perfect-paris-picnic

Burimi i fotos kryesore:  © Stokpic  https://www.pexels.com/photo/people-eiffel-tower-france-landmark-5463/