Home ShowBiz S’ka më foto të fytyrës – Gazetarja shtatzënë i bën foto barkut
S’ka më foto të fytyrës – Gazetarja shtatzënë i bën foto barkut
0

S’ka më foto të fytyrës – Gazetarja shtatzënë i bën foto barkut

0
0

Nuk kanë më rëndësi fotot e fytyrës. E rëndësishme në fazën në të cilën moderatorja ndodhet është barku i saj. Elona po pret të vijë në jetë bebi i parë për të dhe është një djalë. Ajo dhe Lorenci, bashkëshorti, i bënë shpejt e shpejt këto punët e mira, që nga njohja, bashkëjetesa dhe deri te bebi dhe martesa.
Nuk bën më foto të së gjithës. Tani i gëzohet vetëm barkut. Këta bebat rriten çdo ditë e më shumë edhe kur janë te barku.

Ndërsa mami vazhdon të jetë ende në formë:

2017-09-13 13_56_17-_C__Users_Fabjola Hije_Desktop_sot.txt - Notepad++

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BYvzkM9gvRp/?taken-by=elonaduro