Home ShowBiz Besi dhe Xhensila zyrtarisht në muaj mjalti – Foto nga parajsa
Besi dhe Xhensila zyrtarisht në muaj mjalti – Foto nga parajsa
0

Besi dhe Xhensila zyrtarisht në muaj mjalti – Foto nga parajsa

0
0

U tha e u shkruajt se për ta s`do të kishte muaj mjalti po çifti vërtetoi të kundërtën. Zgjodhën Maldivet dhe po na sjellin edhe foto. Pas gjithë lodhjes së dasmës dhe stresit që krijohet gjatë atyre ditëve, qetësia dhe relaksi i kësaj parajse janë të nevojshme. Për të mos folur pastaj se kështu e kërkon tradita.
Nuk dihet ende a do ta bëjë të plotë muajin e mjaltit çifti, ashtu si Turi dhe Orinda. Megjithatë e rëndësishme është që u nisën. Pushimet janë edhe për t`u çmallur me njëri-tjetrin.

2017-09-14 11_20_56-Photos

2017-09-14 11_21_21-Photos

2017-09-14 11_21_35-Photos

2017-09-14 11_21_49-Photos

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BYlcewljzpg/?taken-by=bes_kallaku