Home ShowBiz Një ”Wonder Woman” seksi, Rovena sjell projektin e ri artistik
Një ”Wonder Woman” seksi, Rovena sjell projektin e ri artistik
0

Një ”Wonder Woman” seksi, Rovena sjell projektin e ri artistik

0
0

Dedikim për personin e zemrës, i cili i ka premtuar shumë gjëra përvec unazës.  Rovena Stefa këngëtarja jonë e dashur, pas një kohe të gjatë mungese në klipe, ka sjellë projektin e saj të ri me titull ”Unaza”. Bukuroshja ka sjellë ritëm me këtë këngë edhe pse trilli i tekstit e fshaq atë hatërmbetur për mungesën e një unaze.

Rovena zgjodhi ta publikojë pikërisht ditën e Shën Valentinit pasi flitet për dashuri ndaj dikujt, e nëse kjo është vërtetë dashuri duhet kurorëzuar zyrtarisht.

Ndoshtja tema e zgjedhur nuk ka fare të bëjë me jetën e saj personale. Ndaj dhe Rovena ”Wonder Woman”-in seksi, në klip vjen gjithë pozitivitet dhe energji femërore.

Pas baladës së Këngës Magjike 3 muaj më parë ky është klipi që do rikthejë zërin dhe imazhin e dashur të Rovenës sërisht në qendër të vëmendjes.

Video&Foto: https://www.youtube.com/watch?v=Ejrg1Rq1Br4