Home Sport Merrni masat, kjo trainere fitnesi do iu lërë pa frymë
Merrni masat, kjo trainere fitnesi do iu lërë pa frymë
0

Merrni masat, kjo trainere fitnesi do iu lërë pa frymë

0
0

Quhet Neiva Mara dhe është një biznesmene dhe trajnere palestre nga Valencia e Spanjës. Në Instagram ndiqet nga 1.7 milion njerëz dhe së fundmi po bën namin në revistat sportive në Spanjë.

Format e saj janë mbreslënëse dhe pak modele dinë t’i vënë këto linja në pah me kaq sensualitet.

Video e mëposhtme ilustrojnë më së miri gjithçka për të cilën nuk ka fjalë.

Link: https://www.instagram.com/p/Bd8LMrmjki5/?taken-by=neivamara

Link: https://www.instagram.com/p/BfgLOzljOpU/?taken-by=neivamara

Link: https://www.instagram.com/p/Be8pFf5jhML/?taken-by=neivamara

Link: https://www.instagram.com/p/Bamc3lQDfi8/?taken-by=neivamara

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/Ba61T4QjkL5/?taken-by=neivamara