Home ShowBiz ArkivaShqip, kanali më i madh në Ballkan, numeron nga sot mbi 6000 videoklipe muzikore
ArkivaShqip, kanali më i madh në Ballkan, numeron nga sot mbi 6000 videoklipe muzikore
0

ArkivaShqip, kanali më i madh në Ballkan, numeron nga sot mbi 6000 videoklipe muzikore

0
0

Shqipëria gjithnjë ka qenë djep i kulturës dhe krijimtarisë artistike. Plot poetë, muzikantë dhe artistë nga të gjitha trevat shqipfolëse i kanë kushtuar jetën mëtejësimit të kulturës dhe traditës shqiptare në të gjitha fushat e artit.

Ne kemi kënaqësinë të japim kontributin tonë që një pjesë e mirë e krijimtarisë tradicionale, por sigurisht edhe ajo moderne të promovohet dhe artistët shqipëtarë të vlerësohen për punën e tyre dhe pse jo, krijimtaria e tyre të kapërcejë kufijtë shtetëror të Shqipërisë e Kosovës dhe të shkojë kudo ku flitet, shkruhet, dëgjohet e këndohet shqip.
Kjo është një pjesë e misionit tonë. Sot numërojmë më shumë se 2 mijë artistë, mbi 6 mijë video të publikuara për më shumë se 2 milionë abonentë në kanalin e Youtube më të madh në Ballkan, Arkiva Shqip.