Home ShowBiz Blero kaq shumë romantik për Afronën – Në përvjetorin e lidhjes një udhëtim dhe një dhuratë të veçantë
Blero kaq shumë romantik për Afronën – Në përvjetorin e lidhjes një udhëtim dhe një dhuratë të veçantë
0

Blero kaq shumë romantik për Afronën – Në përvjetorin e lidhjes një udhëtim dhe një dhuratë të veçantë

0
0

Blero dhe Afrona po shijojnë larg vëndlindjes përvjetorin e tyre të lidhjes. Blero është vënë re shpesh që është shumë romantik dhe kujdeset që Afronës të mos i mungojë asgjë.

Në këtë përvjetor të lidhjes së tyre ata kanë vendosur ta festojnë në Greqi por Blero nuk është mjaftuar me kaq.

I ka bërë edhe një arush të mbuluar me trëndafila të kuq.

Lum si Afrona!

1975478184304785348_228260446

Link: https://www.instagram.com/afronadika/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/Brz4lJ1hKei/