Home ShowBiz Rezarti sqaron ofendimet e bëra në Instagram për ish të dashurën e tij
Rezarti sqaron ofendimet e bëra në Instagram për ish të dashurën e tij
0

Rezarti sqaron ofendimet e bëra në Instagram për ish të dashurën e tij

0
0

Para disa ditësh në instastoryn e Rezart Veleshnja janë parë disa foto të publikuara që shante dhe ofendonte ish të dashurën e tij.

Kjo gjë menjëherë u bë virale dhe shpërthyen shkrimet dhe opionet për këto ofendime kaq haptazi.

Por Rezarti nuk paska qënë ai që ka shkruajtur ato ofendime, adresa e tij është hakuar ndërkohë që Rezarti nuk ka qënë fare aktiv në internet.

Më poshtë disa video me sqarime në lidhje me këtë çështje!

Link: https://www.instagram.com/rezart._.veleshnja/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BtqUYwBltGu/