Home ShowBiz Kur mami Çiljeta nuk zgjohet, Ferndando e ka gjetur mënyrën
Kur mami Çiljeta nuk zgjohet, Ferndando e ka gjetur mënyrën
0

Kur mami Çiljeta nuk zgjohet, Ferndando e ka gjetur mënyrën

0
0

Ferndando është zgjuar më herët e ndërsa mami Çiljeta ka qënë duke fjetur gjumë. Kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak atij dhe diçka i ka shkrepur ne kokë që ta zgjoj mami Ciljetën.

Ka marrë kitaren dhe ka filluar që ti bie duke i bërë serantë mami Çilit dhe duke u përpjekur ta zgjojë atë nga gjumi.

Nuk ka zgjim më të bukur për Çiljetën!

Link: https://www.instagram.com/ciljetaxhilaga/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BwMHi0QgDxq/