Home ShowBiz Fotoja e Elia Zaharisë që ngriti dyshime për shtatzëni, ja si përgjigjet ajo
Fotoja e Elia Zaharisë që ngriti dyshime për shtatzëni, ja si përgjigjet ajo
0

Fotoja e Elia Zaharisë që ngriti dyshime për shtatzëni, ja si përgjigjet ajo

0
0

Gjatë një mbrëmje të oraginizuar në pallatin e mbretëror, Elia Zaharia Zogu dhe Princ Leka pritën në një mbrëmie gala disa familje të rëndësishme austriake, gjermane dhe zvicerane për prezantimin e potencialeve natyrore dhe turistike të vendit tonë.

Elia Zaharia ka ndarë disa foto në rrjetet sociale dhe një njërën prej tyre ku ishte krah ish deputetes Grida Duma, por dikush pa një detaj në barkun e saj.

“Më duket se kemi të reja, sipas fotos” ka shkruar komentuesja duke hamendësuar se ajo mund të ishte shtatzënë.

Por Elia nuk e ka lënë me kaq, ajo ka sqaruar se nuk ka asnjë të re.

“E reja është shumë pica dhe pasta: është përgjigjur Elia duke lënë të kuptohet se nuk ka ende asnjë lajm të tillë.

elia1-1

Link: https://www.facebook.com/1440109602911033/photos/pcb.2210910695830916/2210909612497691/?type=3&theater

Burimi i fotos: https://www.facebook.com/1440109602911033/photos/pcb.2210910695830916/2210910159164303/?type=3&theater