Home ShowBiz Çfarë bëjnë mami dhe babi Herës në kohën e tyre të lirë?!
Çfarë bëjnë mami dhe babi Herës në kohën e tyre të lirë?!
0

Çfarë bëjnë mami dhe babi Herës në kohën e tyre të lirë?!

0
0

Ata janë një çift shumë simpatik dhe shumë të lidhur me njëri-tjetrin. Kjo gjë është vënë re gjithmonë në çdo dalje të tyre publike apo edhe në fotot që Rezarta publikon në profilin e saj në Instagram.

Çifti është me pushime dhe Rezi ka publikuar një video shumë të veçantë të të dyve. Në vënd që në lisharse të ishte Hera por mami dhe babi i saj janë duke u argëtuar me njëri-tjetrin.

Kjo video e dëshmon edhe njëherë e më shumë se ata janë një çift shumë simpatik!

Link: https://www.instagram.com/rezartashkurta/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/ByHyVdiJllQ/