Home ShowBiz Vetëm 7 muajsh dhe fillon të flasë, Elita e emocionuar publikon videon, nuk do ta besoni cila ishte fjala e parë e Zërit
Vetëm 7 muajsh dhe fillon të flasë, Elita e emocionuar publikon videon, nuk do ta besoni cila ishte fjala e parë e Zërit
0

Vetëm 7 muajsh dhe fillon të flasë, Elita e emocionuar publikon videon, nuk do ta besoni cila ishte fjala e parë e Zërit

0
0

Ai është vetëm 7 muajsh por ka filluar që tani të belbëzojë dhe mami Elita është shumë e emocionuar.

Ajo ka vendosur të bëjë një seancë më pyetje përgjigje në Instagram, ndërsa një prej ndjekësve e pyet se kë dëshiron ajo që të thërrasë për herë të parë Zëri, mamin apo babin.

Por duket se Zëri tashmë e ka bërë zgjedhjen e tij dhe për herë të parë ka vendosur të thërrasë mamin.

Në një video të shpërndarë nga Elita, vogëlushi duket qartë teska shqipton për herë të parë fjalën mama.

Elita i është përgjigjur gjithashtu edhe kuriozitetit të ndjekësve lidhur me një fëmijë të dytë, duke thënë se është shumë shpejt.

Nga mënyra se si është përgjigjur Elita, do të thotë që e ka në plan zgjerimin e familjes, por pak më vonë.

elita..

Link: https://www.instagram.com/elita.rudi/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BySaG_olDMn/