Home Aktualitet “Dua një tjetër mama”, videoja e kësaj vogëlusheje do t’ju bëjë të qeshni me lotë
“Dua një tjetër mama”, videoja e kësaj vogëlusheje do t’ju bëjë të qeshni me lotë
0

“Dua një tjetër mama”, videoja e kësaj vogëlusheje do t’ju bëjë të qeshni me lotë

0
0

Videoja e një vajze të vogël që është mërzitur pasi e ka qortuar e ëma do t’ju bëjë të qeshni me lotë.

Vogëlushja shfaqet në video me lotë në sy, ndërsa i thotë të ëmës se ka nevojë për një mama tjetër dhe menjëhërë përmend emrin e tezes e cila mesa duket e bën të ndihet më mirë.

E ëma bie dakord me kërkesën e të bijës dhe në fund I thotë se nuk tashmë nuk mund ta thërrasë më mama.

Vazhdimi i bashkëbisedimit mes tyre është vërtetë unik, dhe me siguri do t’ju bëjë të qeshnime lotë me sinqeritetin e vogëlushes.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=wDqeqf59hKg

Burimi i fotos: https://www.youtube.com/watch?v=wDqeqf59hKg