Home ShowBiz Kanë shumë kohë pa u takuar – Ky event bën bashkë Alketën me ….
Kanë shumë kohë pa u takuar – Ky event bën bashkë Alketën me ….
0

Kanë shumë kohë pa u takuar – Ky event bën bashkë Alketën me ….

0
0

Të shtunën në mbrëmje është mbajtur nata finale e festivalit të përvitshëm “Kënga Magjike”. Kanë qënë të shumtë numri i personazheve publik që kanë marrë pjesë duke e parë live këtë event.

Kënga Magjike ka bërë bashkë Alketën dhe kushërirën e saj të cilat kishin shumë kohë pa takuar njëra-tjetrën.

Alketa si një moderatore dhe zonjë e suksesshme në bisnes e ka kohën e kufizuar. Detaji që na bie më shumë në sy është kushërira e Alketës e cila është po aq simpatike si ajo.

keta

Link: https://www.instagram.com/alketavejsiu/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/B5z0-Ekn53S/