Home ShowBiz “Dua të ndahem nga i dashuri” Megi Pojani jep këshilla për të gjithë vajzat
“Dua të ndahem nga i dashuri” Megi Pojani jep këshilla për të gjithë vajzat
0

“Dua të ndahem nga i dashuri” Megi Pojani jep këshilla për të gjithë vajzat

0
0

Një ndjekëse i ka shkruajtur Megi Pojanit dje në lidhje me një mesazh shumë të çuditshëm. Vajza e dëshpëruar kërkon që të ndahet nga i dashuri por nuk ka sesi të ndahet.

I ka shprepur në mëndje që t’i bëj një kurth dhe për këtë gjë i ka shkruajtur Megi. Sipas saj Megi duhet të luaj rolin që bisedon me të dashurin e saj dhe ajo kështu të ketë një pretekst ndarje.

Por Megi që njihet për natyrën e saj tepër të drejtpërdrejtë i ka kthyer në përgjigje dhe në këtë mënyrë duke i dhënë të gjitha  vajzave një këshillë sesi të ndahen nga i dashuri.

 

Foto e postuar nga vet Megi:

megi

Link: https://www.instagram.com/megipojani/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/B8oaGgcB2ZX/