Home ShowBiz ”Po të ishin shqiptarë do të kishin më shumë sukses” Këngëtarja e mirënjohur ka një mesazh për Jlo dhe Maluma
”Po të ishin shqiptarë do të kishin më shumë sukses” Këngëtarja e mirënjohur ka një mesazh për Jlo dhe Maluma
0

”Po të ishin shqiptarë do të kishin më shumë sukses” Këngëtarja e mirënjohur ka një mesazh për Jlo dhe Maluma

0
0

Kënga e Maluma dh e Jlo është kthyer në një prej diskutimeve në ditët e fundit pasi bëhet fjalë për dy këngëtarë shumë të njohur në mbarë botën dhe për një këngë shumë fantastike që mendohej që do të thyen rekorde klikimesh.

Për këtë ka shkruar edhe vet këngëtarja e mirënjohur Aurel Gace, që të cilës i bën shumë përshtypje që kënga ka ecuar shumë pak klikime, krahasuar me këngët që lançohen në Shqipri nga artistët shqiptarë.

Më poshtë gjëndet statusi i Aurelës për deklaratën e dhënë:

maluma

Link: https://www.instagram.com/aurelagaceofficial/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CFiDuPCH9fl/