Home ShowBiz 7 vite më parë, nuk do ta besoni si dukeshin Soni, Tuna dhe Miriam dikur
7 vite më parë, nuk do ta besoni si dukeshin Soni, Tuna dhe Miriam dikur
0

7 vite më parë, nuk do ta besoni si dukeshin Soni, Tuna dhe Miriam dikur

0
0

Miriam Cani, Soni Malaj dhe Tuna kanë qenë dhe vazhdojnë të jenë mikesha shumë të mira me njëra tjetrën.

Ato janë frekuentuar prej kohësh dhe shpesh herë i kemi parë bashkë sidomos vite më parë.

Vajzat kanë kujtuar në instagram një foto të 7 viteve më parë gjatë një mbrëmjeje së bashku, ndërsa pozojnë bashkë duke u argëtuar nën shoqërinë e njëra tjetrës.

Po ashtu si sot, vajzat vazhdojnë të jenë në super formë dhe pavarësisht se kanë kaluar 7 vite asnjë gjë nuk ka ndryshuar, madje duken edhe më të mira se dikur.

tunnaaa

Link: https://www.instagram.com/tunasejdi/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CKyiHQ2LaU8/,