Home Business / Technology Shpërndanë informacion të rremë, YouTube fshin kanalin e rëndësishëm
Shpërndanë informacion të rremë, YouTube fshin kanalin e rëndësishëm
0

Shpërndanë informacion të rremë, YouTube fshin kanalin e rëndësishëm

0
0

Shpikësit e lëvizjes anësore të mendimtarëve kanë humbur një kanal të rëndësishëm të  shpërndarjes në YouTube. Kompania fshiu kanalin pasi mori një paralajmërim më 26 maj të  2021 në 3:29 pasdite.

Diapazoni i Michael Ballweg në të ardhmen do të kufizohet kryesisht në fazat e demonstrimit.

Youtube sot ka fshirë kanalin e “mendimit anësor 711” për shkak të përhapjes së informacionit të rremë. Kjo raportohet nga disa media dhe ankohet në lidhje me nismën e mendimit anësor të Michael Ballweg në një njoftim për shtyp.

Një zëdhënës për Youtube i tha DPA-së se “mendimi anësor 711″ ishte paralajmëruar në hapin e parë për shkak të ngarkimit të përmbajtjes që shkelte udhëzimet e Youtube për informacion të pasaktë.

YouTube më pas bllokoi kanalin në mënyrë që mendimtarët anësorë të mos ngarkonin më video të reja. Për ta kaluar atë, ata krijuan një kanal të dytë.

Gjatë këtij pezullimi, ata u përpoqën t’i shmangnin zbatimit duke përdorur një kanal tjetër dhe si rezultat, të dy kanalet u fshinë,” citoi Stuttgarter Zeitung zëdhënësi i kompanisë.

Kanali i “Quer Think 711” kishte rreth 75,000 pajtimtarë. Sipas njoftimit për shtyp lëvizja ideologjike e protestës së konspiracionit në fund të vitit 2020 luftoi me sukses kundër fshirjes së videove individuale në YouTube me mbështetjen ligjore. Të gjitha proceset gjyqësore kundër YouTube për fshirjet arbitrare deri më tani kanë qenë të suksesshme. Tani mendimi anësor dëshiron të mbrojë krijimin e një platforme video të decentralizuar.

Linku dhe Burimi i fotos: https://www.xing-news.com/reader/news/articles/4032158?cce=em5e0cbb4d.%3Auys5-CTlKZllzLLrMfO4AN&link_position=digest&newsletter_id=75605&toolbar=true&xng_share_origin=email