Home ShowBiz Kanye West heq dorë nga emri aktual, njihuni me emrin zyrtar
Kanye West heq dorë nga emri aktual, njihuni me emrin zyrtar
0

Kanye West heq dorë nga emri aktual, njihuni me emrin zyrtar

0
0

Gjykatësi në Los Angeles miraton kërkesën e reperit, producentit dhe stilistit të modës për të ndryshuar ligjërisht emrin e tij

Këngëtari ligjërisht ndryshon emrin e tij nga Kanye Omari West në vetëm Ye, pa mbiemër.

Këngëtari Kanye West tani e tutje zyrtarisht do të njihet thjesht me emrin Ye.

“Duke mos patur kundërshtime, peticioni për ndryshimin e emrit pranohet,” tha gjyqtarja, gjykata Michelle Williams, në dokumentet e gjykatës.

Peticioni, i cili u paraqit më 24 gusht, citoi “arsye personale”.

Linku: https://www.theguardian.com/music/2021/oct/19/kanye-west-changes-name-ye

Burimi i fotos: ://www.theguardian.com/