Home ShowBiz Kap mat Anën me tjetrin, Bruno i Për’Puthen bën veprimin e çmendur
Kap mat Anën me tjetrin, Bruno i Për’Puthen bën veprimin e çmendur
0

Kap mat Anën me tjetrin, Bruno i Për’Puthen bën veprimin e çmendur

0
0

Ana dhe Bruno janë një nga çiftet që duket se po rezistojnë dhe pas daljes nga Për’Puthen.

Ata kanë spikatur jo pak herë me natyrën impulsive dhe xheloze.

Së fundmi Ana ka qenë e ftuar në ‘Glamour Zone’ ku i kanë punuar një rreng të fortë Brunos në bashkëpunim me moderatoren Ester.

Ester i ka dërguar disa poza të saj përkrah një mashkulli nga liqeni.

Ky detaj e ka tërbuar Brunon i cili ka shkuar me urfgjencë nga liqeni. Edhe pse e ka zbuluar se ishte një rreng nuk i ka dalë inati akoma me Anën.

Linku: https://www.youtube.com/watch?v=LwJfP2gT5ao

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/annagjini_/

tags: