Home Travel Pushime në Itali, ky veprim mund t’iu kushtojë 500€ gjobë
Pushime në Itali, ky veprim mund t’iu kushtojë 500€ gjobë
0

Pushime në Itali, ky veprim mund t’iu kushtojë 500€ gjobë

0
0

Kryebashkiaku i një qyteti turistik italian ka vendosur të vendosë gjoba për personat që dalin me rroba banjo në qytet, duke përmendur shqetësimet për “cilësinë e jetës”.

Massimo Coppola, kryebashkiaku i Sorrentos, njoftoi gjoba që variojnë nga 25 deri në 500 euro në një postim në Facebook të publikuar më 6 korrik.

“Jo më me sjellje të pahijshme, kjo është arsyeja pse unë firmosa urdhëresën që ndalon njerëzit të ecin me gjoks të zhveshur, si dhe me kostume noti nëpër rrugë” shkroi Coppola.

Vizitorët dynden në qytet me rroba banjo pasi kanë përfunduar plazhin, por Coppola ka pasur mjaftueshëm sasinë e lëkurës së shfaqur nga disa.

“Këto lloj sjelljesh mund të konsiderohen si shkak për shqetësim si për banorët e Sorrentos ashtu edhe për turistët”,përfundoi ai.

Linku: https://edition.cnn.com/travel/amp/sorrento-italy-fine-bare-chest-intl-scli/index.html

Burimi i fotos: pexels.com