Home Lifestyle Sipas ekspertëve këto janë 10 këshillat kryesore për meshkujt në takimin e parë
Sipas ekspertëve këto janë 10 këshillat kryesore për meshkujt në takimin e parë
0

Sipas ekspertëve këto janë 10 këshillat kryesore për meshkujt në takimin e parë

0
0

Ah, takimet e para. Nëse e dinit saktësisht se çfarë do të ndodhte, atëherë mund të planifikoni gjithçka paraprakisht.

Por takimet e para janë si duke luajtur llotari.

Ju duhet të jeni në të për ta fituar atë, por ndonjëherë përfundoni me duar bosh.

Këtu janë 10 këshillat e para që meshkujt duhet të mësojnë përmendësh:

  1. Merrni përgjegjësinë

Vendosi ju se ku duhet dhe si duhet organizuar vendi për takimin e parë. Kjo ide mund t’i lërë mbresa partneres që do të keni në krah.

  1. Buzëqeshni

Kur të mbërrini, buzëqeshni. Ndoshta ju jeni një djalë i ashpër. Ndoshta jeni nervoz. Sido që të jetë, buzëqeshni. Gratë janë krijesa të çuditshme, ekzotike, intuitive dhe i përgjigjen mirë përforcimit pozitiv.

  1. Kini parasysh gjuhën e trupit tuaj

Nëse këmbët tuaja janë të kryqëzuara dhe dora juaj është mbi gojën, në mënyrë të pandërgjegjshme personi përballë jush do të mendojë se po fshehni diçka.

Nëse jeni të shtrirë gjithandej me këmbët e hapura gjerësisht dhe duart pas kokës, do të mendojmë se pa interes mjaftueshëm dhe tepër rehat. Uluni drejt, mbështetuni më afër dhe mbajini duart sipër në tavolinë.

  1. Bëni pyetje

Kjo duket e qartë, por është e habitshme se sa shumë burra nuk e bëjnë këtë.

Nëse dukeni kurioz për gruan që ulet përballë jush, asaj do t’i pëlqejë. Me siguri.

  1. Dëgjoni

Ju nuk mund të bëni thjesht një mori pyetjesh, dhe pastaj të mos dëgjoni përgjigjet. Ata e quajnë këtë një “takim”, por, në të vërtetë, për gratë, është më shumë si një “provë”. Nëse keni dërguar email ose keni folur në telefon paraprakisht, mbani mend se çfarë dreqin ju tha ajo për veten e saj. Nëse harroni, ato do të ndihen të zemëruara dhe do të dëshirojnë të largohen.

  1. Përdorni lajkat, siç duhet

Nëse në një moment gjatë takimit, komplimentoni femrën që keni përballë me fjalët “e bukur”, “tërheqëse” etj. pa e tepruar atëherë do të keni gjithë vëmendjen e saj.

  1. Veproni drejt

Femrat zakonisht janë të interesuara në mënyrën si e portretizoni veten. Tregohuni që jeni të sigurt, të interesuar, të angazhuar, të sigurt në vetvete, ambicioz dhe të lumtur. Këto sjellje padiskutim që u pëlqejnë.

  1. Nuk lejohet menjëherë kontakti fizik

Kontakti fizik i herëpashershëm është në rregull. Një dorë në pjesën e poshtme të shpinës, një prekje e kofshës ose një mbajtje e shkurtër e krahut ndërsa tregoni pak kujdes. Mos kapni askund në zonat e dritës së kuqe.

  1. Paguani

Kujdesuni për faturën pa koment. Kjo nuk duhet të përkufizohet si materializëm, por është një siguri për femrën për situata akoma më të mëdha.

  1. Thuajeni ju fjalën e fundit në takimin e parë

Mos u rrotulloni gjatë natës. Bëj dicka. Mund të jetë mirë një shtrëngim duarsh, një përqafim, një puthje. Pse jo kërkojini me delikatesë një tjetër takim.

Linku: https://www.yourtango.com/love/smooth-first-date-tips-men-should-memorize

Burimi i fotos: freepik.com