Home Business / Technology E ardhmja e pasigurtë për Twitter, Instagram vjen me risi të ngjashme
E ardhmja e pasigurtë për Twitter, Instagram vjen me risi të ngjashme
0

E ardhmja e pasigurtë për Twitter, Instagram vjen me risi të ngjashme

0
0

Instagram po vjen me risi duke implementuar funksionet e ‘Twitter’. Së shpejti mund të shkruhen tekste dhe statuse të ndryshme. Aplikacioni pritet të lançohet në qershor, si rrjedhojë e faktit që disa njerëz kërkojnë të largohen nga Twtter për shkak të ndryshimeve kontradiktore të bëra nga CEO Elon Musk.

Ky aplikacion do të jetë i ndarë nga Instagram i i cili është në pronësi të Meta. Megjithatë, përdoruesit do të jenë në gjendje të lidhin llogaritë e tyre dhe të ndjekin të gjithë njerëzit që ndjekin në Instagram në aplikacionin e ri me vetëm një klik.
Thuhet se Meta e ka testuar aplikacionin e ri fshehurazi me të famshëm dhe influencers prej muajsh, ndaj na mbetet vetëm të presim lançimin, e të përshtatemi me këtë risi të mediave sociale!

E ardhmja mbetet e pasigurt për Twitter-in, Meta po hedh kapelën e saj në ring për të ndërtuar platformën tjetër të madhe të mikroblogut. Ky aplikacion i ri Meta pritet të lançohet këtë verë, sipas një emaili të ndarë me një grup të zgjedhur krijuesish dhe të parë nga TechCrunch.

Ky aplikacion i bazuar në tekst do të qëndrojë i vetëm, por do të integrohet pjesërisht në Instagram. Përdoruesit do të mbajnë verifikimin dhe kontrollin e tyre në Instagram, dhe të gjithë ndjekësit e tyre do të marrin një njoftim për t’i ndjekur ata në platformën që do të emërtohet.

Meta dëshiron të përfshijë figura publike të profilit të lartë për të marrë akses të hershëm, si atletët, aktorët, producentët, prezantuesit dhe humoristët. Në shënimin e tij për këta krijues, Meta pranoi se Mastodon, Bluesky dhe aplikacione të tjera kanë pasur një fillim në garën për të ndërtuar Twitter-in e ardhshëm. Por kompania theksoi se ka avantazhin e aksesit në miliarda përdorues përmes familjes së saj të aplikacioneve, e cila përfshin Instagram, Facebook, WhatsApp dhe Messenger.

Ky aplikacion i ri i decentralizuar është i koduar P92 ose Barcelona, siç u raportua për herë të parë nga MoneyControl.

Linku: https://techcrunch.com/2023/05/19/everything-we-know-about-instagrams-twitter-clone-due-this-summer/

Burimi i fotos: pexele.com