Home ShowBiz A do të publikohet ditari i Mbretëreshës Elizabeth II?
A do të publikohet ditari i Mbretëreshës Elizabeth II?
0

A do të publikohet ditari i Mbretëreshës Elizabeth II?

0
0

Puna ka  filuar për gjërat personale tgë Elizabeth dhe menaxherët e saj së bashku me familjen po  punojnë për të vendosur se çfarë do të mbetet konfidenciale.

Ka një mundësi. Një nga faqet e mëparshme të Mbretëreshës Elizabeth, Paul Whybrew, ka përzgjedhur ditarët dhe letrat e saj private për të vendosur se çfarë do të jetë e disponueshme për publikun dhe çfarë do të mbetet konfidenciale.

“Kuptohet se është shumë herët për të vendosur se cilat dokumente mund të publikohen përfundimisht publikisht në vitet në vijim nga Arkivi Mbretëror. Mbretëresha mbajti një ditar të shkruar me dorë, i cili mund të ofronte një vështrim të paprecedentë në mendimet e monarkut të ndjerë dhe pikëpamjet mbi jetën politike dhe familjare gjatë mbretërimit të saj të gjatë.

Burime pranë tyre thonë se ajo shkruante në ditarin e saj rreth 15 minuta çdo mbrëmje, duke thënë në një dokumentar: “Unë mbaj një ditar, por jo si ai i Mbretëreshës Victoria. Është mjaft i vogël.

Të gjithë janë kurioz të dinë çfarë shkruante Elizabeth në ditar dhe a do të kenë mundësinë në të ardhmen për ti lexuar copëza të tij.

Linku: https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/a44346208/queen-elizabeth-diaries-published/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/theroyalfamily/

tags: