Home ShowBiz ‘Kam qenë hajdut’, konkurrenti i Për’Puthen bën deklaratën e fortë
‘Kam qenë hajdut’, konkurrenti i Për’Puthen bën deklaratën e fortë
0

‘Kam qenë hajdut’, konkurrenti i Për’Puthen bën deklaratën e fortë

0
0

Konkurrenti i PërPuthen befason me deklaratën e tij së fundmi.

Ai ka treguar se ka pasur një të shkuar aspak të këndshme ku shprehet se ka bërë shumë gjëra që nuk e bëjnë të ndihen krenare.

Gjatë adoleshencës ai ka treguar se ka vjedhur dhe ka bërë shumë veprime të cilat i kanë shkatërruar pjesën e rinisë.

Gerti u shpreh se sot ka ndryshuar dhe do të tregojë anën më të keqe që një gocë ta njohë atë ashtu siç ka qenë.

A është dënuar Gerti për këtë gjë? Ai tha se thjeshtë është dënuar nga shkolla duke u pezulluar apo përjashtuar.

Ai ka realizuar një takim me Albën dhe historia e tij ka shkaktuar shumë debate në studio ku dikush e mbështet dhe një pjesë tjetër i kanë dalë kundër.

Linku: https://www.youtube.com/watch?v=4APWlrqKhbc

Burimi i fotos: https://www.youtube.com/watch?v=4APWlrqKhbc

tags: