Home Lifestyle Gjërat që një grua nuk duhet t’ia bëjë partnerit të saj
Gjërat që një grua nuk duhet t’ia bëjë partnerit të saj
0

Gjërat që një grua nuk duhet t’ia bëjë partnerit të saj

0
0

Ajo nuk përpiqet ta ndryshojë atë.

Ju nuk mund ta ndryshoni burrin tuaj. Ju duhet ta pranoni atë për atë që është. Kur martohesh me një burrë dhe më pas përpiqesh ta ndryshosh, nuk po e pranon ashtu siç është dhe kjo do ta lëndojë.

Një burrë mund (dhe do) të ndryshojë disa gjëra për veten e tij nëse dëshiron dhe ju mund ta drejtoni pozitivisht, por nuk mund ta ndryshoni atë.

Një grua e mirë e kupton këtë dhe gjen mënyra për ta inkurajuar burrin e saj dhe ta lërë atë të ndryshojë vetë ndërsa marrëdhënia rritet. Nëse disa sjellje ju shqetësojnë, zgjidhini ato së bashku. Por ju nuk mund të ndryshoni vlerat ose besimet thelbësore të një personi tjetër ose kush janë ata.

Ajo e dëshiron atë.

Kjo është një gjë e madhe për çiftet e martuara. Mos u martoni me një burrë që nuk ju tërheq ose nuk keni ndonjë kimi me të. Kjo do të çojë vetëm në fatkeqësi në dhomën e gjumit. Kjo nuk është një zgjedhje e mirë për një bashkëshort; ky është një mik.

Nuk është e nevojshme të jeni intime me dikë që të dini nëse keni kimi dhe pasion. Nëse është aty, do ta ndjeni.

Burrat lidhen përmes të qenit intim me gratë që duan dhe një grua e mirë e di këtë. Intimiteti supozohet të jetë argëtues. Nëse nuk është, atëherë punoni së bashku për ta bërë atë më emocionuese.

Linku: https://www.yourtango.com/love/things-every-good-wife-does-for-her-husband

Burimi i fotos: pexele.com

tags: