Home ShowBiz Të veshurat më bukur në Festivalin e Kanës
Të veshurat më bukur në Festivalin e Kanës
0

Të veshurat më bukur në Festivalin e Kanës

0
0

Një prej elementëve që analizohet në evente të tilla është veshja. Festivali i Kanës mblodhi emra të mëdhenj të artit në jug të Francës dhe ky vit ishte i 70-ti që u organizua. Burrat e sidomos vajzat dhe gratë ishin përkushtuar maksimalisht për t`u paraqitur denjësisht, me veshje të realizuara mjeshtërisht nga emra të mëdhenj të modës dhe aksesorët e duhur. Bella Hadid, ashtu si vitin e shkuar, shkëlqeu. Pas saj kishte edhe emra të tjerë që u cilësuan si të veshurat më bukur.

My handsome date ❤️ I love you baba, thank you for sharing this with me @mohamedhadid

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

Link: https://www.instagram.com/p/BUPt89AB0zt/

Link: https://www.instagram.com/p/BUNWwbJAQfn/?taken-by=susansarandon&hl=en

The 411

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Link: https://www.instagram.com/p/BUPE7f0g0yf/?taken-by=lilyrose_depp

Link: https://www.instagram.com/p/BUNdoO4gYq6/?taken-by=naomieharris

Link: https://www.instagram.com/p/BURCAF3DMmw/

Link: https://www.instagram.com/p/BUNNFwWBsP6/

#cannes2017

A post shared by Uma Thurman (@ithurman) on

Link: https://www.instagram.com/p/BUOhYfXFgDf/?taken-by=ithurman

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BUPqfPLBHOb/