Home Travel Destinacione që duhet të udhëtoni me familjen të paktën 1 herë gjatë jetës!
Destinacione që duhet të udhëtoni me familjen të paktën 1 herë gjatë jetës!
0

Destinacione që duhet të udhëtoni me familjen të paktën 1 herë gjatë jetës!

0
0

Të udhëtosh me familjen ndoshta do të jetë një vendim i vështirë për t`u marrë në lidhje me vendin e pushimit, me hotelin dhe me pjesën e argëtimit sesi do të ndahet.
Në fakt ne në këtë artikull do ju lehtësojmë sadopak këtë problem sepse në fakt egzistojnë disa destinacione ku ka vend për të gjithë grupmoshat e familjes.

Zbuloni se kush janë këto destinacione:
1) Disney World in Orlando, Florida
2) Monterey bay Aaquarium in Monterey, California
3) A Mediterranean Cruise
4) Myrtle Beach, South Carolina
5) Parks in Northen California
6) Mt. RAINIER, Washington
7) Hawaii
8) Paris, France
9) London, England
10) Sydney, Australia

Burimi i lajmit: http://www.msn.com/en-us/travel/tripideas/22-trips-every-family-should-take-in-their-lifetime/ss-BBz4g42

Burimi i fotos kryesore: ©  Hannes Wolf https://unsplash.com/search/paris?photo=yk0GcAZXf_o