Home Sport Ndryshimi i Shakohoxhës do iu lerë pa mend
Ndryshimi i Shakohoxhës do iu lerë pa mend
0

Ndryshimi i Shakohoxhës do iu lerë pa mend

0
0

Një nga komentatorët e futbollit më të suksesshm në vend, Dritan Shakohoxha prej disa kohësh ka marrë guximin të bëjë ndryshime tek vetja.Që vitin e kaluar ai i vuri qëllim vetes se do të humbte kilogramët e tepërt. Dhe në fakt kështu bëri, pasi në një foto të postuar në Instagram nga Shakohoxha ai duket vërtet shumë ndryshe. Komentatori duket se ka rënë nga pesha.
Ndërsa ai ëshë shprehur se ka humbur 22 kilogram.

Të humbësh peshë është diçka që kërkon vullnet, dhe Shako duket se e ka shumë.

Link: https://www.instagram.com/p/BeTUuXonOgx/?taken-by=dritan_shakohoxha

Link: https://www.instagram.com/p/Bd0aLj1noq0/?taken-by=dritan_shakohoxha

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/BcDSV6OngID/?taken-by=dritan_shakohoxha