Home Business / Technology Rekord i ri i ArkivaShqip, plotë 4 miliard shikime vulosin suksesin
Rekord i ri i ArkivaShqip, plotë 4 miliard shikime vulosin suksesin
0

Rekord i ri i ArkivaShqip, plotë 4 miliard shikime vulosin suksesin

0
0

ArkivaShqip është një shembull suksesi i cili pasqyrohet vetëm tek rezultatet e matshme dhe të përllogaritshme. Ka një sërë personazhesh nga më të rëndësishmit dhe seriozët e industrisë së muzikës dhe masmedias, që kanë dhënë një kontribut të çmuar në ecurinë e pandalshme të këtij emri të madh.

Gurët e vënë prej tyre në themel e strukturës së kësaj sipërmarrje, me anë të krijimtarisë së tyre, janë shumë të rëndësishëm dhe puna e mundi i hedhur, merr si gjithnjë vëmendjen e merituar dhe mbrohet nga gjithfarë kundravajtësish.

Sot numërohen mbi 4 miliardë shikime në kanalin e ArkivaShqip në Youtube. Sigurisht mirnjohja është e madhe dhe është shprehur publikisht, për këtë gur kilometrik të pambërritur nga askush tjetër në industrinë e muzikës.

Link: https://www.facebook.com/ArkivaShqip/photos/a.174269109338719/1806878209411126/?type=3&theater

Burimi i fotos kryesore: https://www.facebook.com/ArkivaShqip/photos/a.174269109338719/1806878209411126/?type=3&theater