Home ShowBiz Zbulohen detaje nga klipi i ri i Sinanit, Andrra në xhirimet e klipit
Zbulohen detaje nga klipi i ri i Sinanit, Andrra në xhirimet e klipit
0

Zbulohen detaje nga klipi i ri i Sinanit, Andrra në xhirimet e klipit

0
0

Zbulohen disa detaje nga sheshxhirimi i klipit të ri të Sinanit që do publikohet nesër në orën 17:00. Një klip i veçantë por akoma më e veçantë është edhe prezanca e Andrrës në të njëjtin vend.

Vallë ç’të dojë Andrra aty, ka shkuar për ta shoqëruar Sinanin dhe për tu kujdesur për detajet? Apo Andrra do këndojë këtë herë së bashku me Sinanin? Do jetë modele në këtë klip të tij?

Dimë që Sinani gjithmonë na surprizon dhe është i paparashikueshëm e për të zbuluar nëse kanë apo jo bashkëpunim sëbashku super çifti i ShowBizit, na mbetet vetëm të presim deri neser në orën 17:00!

KHP_8527