Home ShowBiz Flitet që janë kunata – Ja çfarë ndajnë me njëra-tjetrën Jonida me Borën
Flitet që janë kunata – Ja çfarë ndajnë me njëra-tjetrën Jonida me Borën
0

Flitet që janë kunata – Ja çfarë ndajnë me njëra-tjetrën Jonida me Borën

0
0

Jonida dhe Bora janë dy vajza simpatike dhe në media qarkullon që të dyja janë të lidhura me binjakët e Al Pazarit. Flitet që janë kunata dhe marrëdhënia e tyre qënka shumë e ngushtë saqë bukuroshet ndryshojnë edhe sandalet me njëra-tjetrën.

I ka veshur Jonida në emisionin “Xing me Ermalin” por i ka veshur edhe Bora në emisionin e saj “3shat”.

Të jetë vërtetë që vajzat i kanë ndërruar me njëra-tjetrën apo secila ka sandalet e veta por ka qënë rastërisht që i kanë njësoj?!

bora 2

Link: https://www.youtube.com/watch?v=69fLxog7siw

maliqi

Link: https://www.youtube.com/watch?v=4Z3YHwibHf8

Burimi i fotos së Jonidës: https://www.instagram.com/p/BzQFe4Sn0Uk/

Burimi i fotos së Borës: https://www.instagram.com/p/Bzf-zEnj8cX/