Home Business / Technology Risia e instagram për postimet false
Risia e instagram për postimet false
0

Risia e instagram për postimet false

0
0

Përdoruesit e Instagramit do të kenë tashmë mundësinë të raportojnë përmbatjet false në një postim.

Opsioni i ri është gati që prej ditës së djeshme dhe do t’ju japë mundësi të gjithë përdoruesve që të analizojnë dhe raportojnë vërtetësinë e informacioneve që marrin përmes një postimi.

Nëse një postim rezulton fals apo jokorrekt, Instagram nuk do ta fshijë atë, por do ti përpunojë të dhënat përmes palëve të treta.

Ndërkaq postuesi, nuk do të njoftohet për raportimet mbi postin e tij.

Instagrami së fundmi ka njoftuar se do të ketë ndryshime edhe sa i takon opsionit Boomerang, i cili pritet të vijë më i përditësuar dhe me pesë versione të reja.

Link: https://www.engadget.com/2019/08/15/instagram-users-can-now-flag-false-content/

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/blur-display-electronics-hand-174938/