Home ShowBiz “Me një beb të bukur” Turi jep lajmin e shumëpritur
“Me një beb të bukur” Turi jep lajmin e shumëpritur
0

“Me një beb të bukur” Turi jep lajmin e shumëpritur

0
0

Gjatë emisionit mbrëmë “Familja” nën prezantimit e çiftit simpatik Turi dhe Orinda, ndërkohë që një pjesmarrëse në lojë nga gezimi i fitimit të çmimit prej 3 milion lekësh, i ka bërë një urim çiftit “ me një beb të bukur ka thënë zonja”.

Përgjigja e Turit ka qënë shumë e papritur nga publiku, pas këtij urimi ai është shprehur: “Ja dy beba do bëjmë”.

Mos vallë Orinda është në pritje te ëmbël dhe Turi padashje nga emocioni e ka zbuluar. Le të presim në vazhdim për super lajmin e bukur të konfirmuar nga të dy!

 

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/B50prAfpoLP/