Home ShowBiz ‘Hajde i shkatërrojmë të gjithë’, Amosi i propozon planin intrigues Luizit
‘Hajde i shkatërrojmë të gjithë’, Amosi i propozon planin intrigues Luizit
0

‘Hajde i shkatërrojmë të gjithë’, Amosi i propozon planin intrigues Luizit

0
0

Luizi dhe Amosi janë parë deri më tani si kundërshtarë të fortë në lojë.

Së fundmi Amosi ka befasuar me deklaratën e tij.

Ai është afruar pranë krevatit të Luizit dhe i kërkon të bashkëpunojnë.

Unë do rri me Luizin.

Luiz ktheu një çik nga vllai. Do bëjmë aleancë bashkë? Hajde mo vllai, i shkatërrojmë këta të gjithë.

Luizin in thotë se nuk kam nevojë për ty ia dal vetëm.

Ky i fundit vijon ta ngacmojë duke i kërkuar bashkëpunim.

Loja sa vjen dhe po bëhet më e fortë dhe të gjithë janë kurioz të dinë se si do të përfundojnë aleancat brenda shtëpisë vip.

Linku: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

tags: