Home ShowBiz ‘Krisu ti dhe ajo putana jote’, Amosi ofendon në mënyrë vulgare Kiarën
‘Krisu ti dhe ajo putana jote’, Amosi ofendon në mënyrë vulgare Kiarën
0

‘Krisu ti dhe ajo putana jote’, Amosi ofendon në mënyrë vulgare Kiarën

0
0

Amosi duket se nuk po e përballon më sfidën emocionale dhe psikologjike të BBV.

Së fundmi artisti ka degraduar me fjalorin e tij ndaj Kiarës dhe Luizit.

Amosi në një video dëgjohet teksa thotë për Kiarën fjalë super të rënda.

‘Krisu tani ti dhe ajo putana jote’-dëgjohet të thotë Amosi, referuar Kiarës.

Me siguri ky moment në momentin që do të merret vesh nuk do të kalojë pa një diskutim të fortë mes tij dhe Kiarës.

Kujtojmë se Amosi ka akuzuar Luizin disa herë për fjalorin e tij ofendues. Së fundmi ai ka rënë në po të njëjtën grackë vetë.

00000000000000000

Linku: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/amosmujizaharia/

tags: