Home Business / Technology Dikur bëri bujë, Snapchat paralajmëron opsionin e ndalimit të Snap Streaks
Dikur bëri bujë, Snapchat paralajmëron opsionin e ndalimit të Snap Streaks
0

Dikur bëri bujë, Snapchat paralajmëron opsionin e ndalimit të Snap Streaks

0
0

Kompania e Snapchat po i lejon tani përdoruesit të ndalojnë, dërgesën e fotove mes miqëve.

E cilësuar nga kompania si ‘një brez i humbur’ Snap Streak nuk do të thotë se miqësia juaj është ftohur, kështu që duke filluar nga sot, ne po e bëjmë më të lehtë pushimin me një veçori të re që po testojmë për t’ju lejuar të rindizni shkëndijën dhe të rivendosni një brez falas me vetëm një trokitje, “tha kompania në një njoftim.

Kompania tha se përdoruesit do të kenë “opsionin për të shtuar më shumë rivendosje Streak direkt nga aplikacioni” dhe ato do të kushtojnë 99 cent për një ndalesë në Snap në SHBA.

Gjithashtu në fjalim u përmend se së shpejti, kompania do të hapë aftësinë për përdoruesit e Snapchat+ për rripat e ngrirjes. Pra, në thelb, njerëzit do të duhet të paguajnë në çdo mënyrë për të ruajtur brezat, komunikimin me foto.

Muajin e kaluar, rrjeti social shtoi një chatbot në planin e tij me pagesë të mundësuar nga teknologjia GPT e OpenAI.

Gjatë ngjarjes së Ditës së Investitorëve në shkurt, Snap tha se tani ka më shumë se 750 milionë përdorues aktivë mujorë me mbi 2.5 milionë përdorues me pagesë.

Në të njëjtën kohë, ai bëri njoftime për krijuesit dhe zhvilluesit.

Kompania tha se po sjell teknologjinë e gjurmimit të rrezeve për zhvilluesit që të bëjnë Lente me efekte realiste. Plus, ai shpërndau veçori për ta bërë më të lehtë për krijuesit përdorimin e tingujve të licencuar për fotot e tyre.

Linku: https://techcrunch.com/2023/03/01/snapchat-will-now-let-you-pause-your-snap-streaks/?cx_testId=6&cx_testVariant=cx_undefined&cx_artPos=1#cxrecs_s

Burimi i fotos: freepik.com